Ladiesnight

 

De Ladiesnight is een evenement speciaal voor de dames.

Hierbij krijgt u in De Bios een welkomstdrankje, kunt u genieten van de producten die worden verkocht, uiteraard gericht op dames, bij de stands die in onze bioscoop staan, krijgt u echte damesfilm te zien en na afloop krijgt u een goodiebag mee!

 

LET OP: WIJ ADVISEREN OM DE GERESERVEERDE KAARTEN VOOR EEN LADIESNIGHT IVM DE DRUKTE BIJ DE KASSA TENMINSTE 1 DAG VOOR AANVANG VAN DE FILM AF TE HALEN (de kaarten kunnen afgehaald worden worden vanaf de dag van reservering).

 

Op dit moment is de volgende Ladiesnight bij ons bekend: 

 

 

 

11 oktober: Weg van Jou 

 

 

 
De stadse Evi (Katja Herbers) wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio.

Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Dat het daar niet allemaal onverstaanbare Zeeuwen zijn, blijkt als Evi in Terneuzen schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet. 

Zou ze dan toch aarden in de Zeeuwse klei of keert ze liefst zo snel mogelijk terug naar haar vriend Lennaert (Lykele Muus) die in Rotterdam is gebleven?
 
 
 

-------------------------------

 

 

 

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ladiesnights in De Bios?

Stuur dan een email naar bios.ladiesnight@outlook.com met het emailadres waar u de mails op wil ontvangen en u krijgt ruim van tevoren bericht als er een nieuwe ladiesnight bekend is.

Heeft u interesse om ooit eens bij onze ladiesnights te staan met uw bedrijf?

Stuur dan een email met uw gegevens en informatie over uw bedrijf naar bios.ladiesnight@outlook.com en wij nemen contact met u op.