Ladies Night

 

De Ladiesnight is een evenement speciaal voor de dames.

Hierbij krijgt u in De Bios een welkomstdrankje, kunt u genieten van de producten die worden verkocht, uiteraard gericht op dames, bij de stands die in onze bioscoop staan, krijgt u echte damesfilm te zien en na afloop krijgt u een goodiebag mee!

 

LET OP: WIJ ADVISEREN OM DE GERESERVEERDE KAARTEN VOOR EEN LADIESNIGHT IVM DE DRUKTE BIJ DE KASSA TENMINSTE 1 DAG VOOR AANVANG VAN DE FILM AF TE HALEN (de kaarten kunnen afgehaald worden worden vanaf de dag van reservering).

 

Bij ons is de eerstvolgende Ladiesnight op 26 juli om 20.00 uur met de film: 'Girls Night Out'. 

 

 

 

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson (Lucy, Ghost in the Shell), Kate McKinnon (SNL), Ilana Glazer (The Night Before), Jillian Bell (22 Jump Street) en Zoë Kravitz (X-Men: First Class) na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

 
 

-------------------------------

 

Wilt u graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwe ladiesnights in De Bios?

Stuur dan een email naar bios.ladiesnight@outlook.com met het emailadres waar u de mails op wil ontvangen en u krijgt ruim van tevoren bericht als er een nieuwe ladiesnight bekend is.

Heeft u interesse om ooit eens bij onze ladiesnights te staan met uw bedrijf?

Stuur dan een email met uw gegevens en informatie over uw bedrijf naar bios.ladiesnight@outlook.com en wij nemen contact met u op.