Klassiek

In De Bios genieten van een concert, opera of een ballet voorstelling op het witte doek?

Dat kan!

In De Bios Heerenveen vertonen wij regelmatig een opera of een dansvoorstelling.

De Live voorstellingen vertonen wij via de satelliet, vanuit waar dan ook in de wereld.

Denk bijvoorbeeld aan Londen, Milaan of Barcelona!

Ook vertonen wij de jaarlijkse concerten van André Rieu, live vanuit Maastricht. 

Een ervaring om nooit te vergeten.

Onze live voorstellingen zijn altijd inclusief hapjes en drankjes.

 

Op dit moment zijn de volgende live voorstellingen bekend (allen Nederlands ondertiteld):

 

 

André Rieu, de koning van de wals, heeft aangekondigd dat zijn concertserie in Maastricht, één van de populairste liveoptredens ter wereld, in 2018 wordt uitgezonden in meer dan 2.000 wereldwijde bioscopen. De uitzendingen vinden plaats in het weekend van 28 en 29 juli terwijl Rieu dit jaar in zijn moederstad de liefde viert.

 

 

 
Momenteel geen voorstelling beschikbaar!

‘Amore, My Tribute to Love’ is het eerbetoon van de beroemde violist aan zijn liefde voor muziek en zijn liefde voor zijn beide ‘families’: zijn vrouw en kinderen en niet te vergeten zijn Johann Strauss Orkest, waarmee hij al meer dan 30 jaar optreedt. Het eerbetoon is een logisch vervolg op het album ‘Amore’ dat Rieu vorig jaar uitbracht en waarop zijn eigen versies van klassieke liefdesliedjes staan, afkomstig uit zowel de popmuziek als klassieke muziek.

 

André biedt voor dit uiterst bijzondere concert aan een gelukkige winnaar de ultieme muzikale toewijding aan de liefde. Alle bioscoopbezoekers worden namelijk uitgenodigd om één van de walsen van André op te dragen aan een geliefde. André selecteert dan op beide avonden persoonlijk een inzending en kondigt de winnaar tijdens het concert aan.

 

De onvergetelijke concerten die in Maastricht, de Nederlandse thuisbasis van André, plaatsvinden, wil je niet missen. Jaarlijks stromen fans uit alle hoeken van de wereld samen om te zien hoe André tegen het decor van het indrukwekkende middeleeuwse stadsplein optreedt met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest en sopranen, tenors en heel bijzondere gasten. De concerten zitten boordevol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

 

Deze ongeëvenaarde jaarlijkse viering van muziek wordt elk jaar vanuit het comfort van een lokale bioscoop meebeleefd door honderdduizenden fans over de hele wereld, waarbij bovendien heel bijzondere kijkjes achter de schermen worden geboden.

 

Presentator Robert ten Brink verzorgt de presentatie, interviewt fans en geniet van de feestelijke sfeer die werkelijk van het bioscoopscherm spat. Bovendien biedt ze een exclusief gesprek met André op het moment dat hij van het podium stapt!

 

 

 

 

Ook in het seizoen van 2017/2018 zullen wij Live Ballet en Opera voorstellingen vanuit het Royal Opera House uitzenden. 

 

 

 

De volgende voorstelling voor het nieuwe seizoen zijn bekend: 

 

 

The Royal Ballet

SWAN LAKE – Liam Scarlett (naar Petipa & Ivanov) / Nieuwe Productie

Live: dinsdag 12 juni 2018 20.15 uur