Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

COVID-19

De Bios Heerenveen volgt de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de GGD en onze brancheverenigingen met betrekking tot het coronavirus.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan bij ons altijd voorop. Daarom is het belangrijk dat iedereen zich goed aan de RIVM-regels houdt.

DE BELANGRIJKSTE REGELS

 1. Houd 1,5 meter afstand
 2. Reserveer (en betaal eventueel) u kaarten online. Dit kan ook telefonisch of via de mail de.bios@live.nl
 3. Kom niet eerder van 15 minuten voor aanvang van de film
 4. Er zitten geen pauzes in de film
 5. Blijf thuis bij griepklachten of verkoudheid
 6. Gelieve met de pin betalen
 7. Je mag met je huishouden of met twee personen naast elkaar zitten. Kom je met meer dan twee personen buiten je huishouden, dan dien je altijd 1,5m afstand te bewaren met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar (vanaf 1 juli geldt deze regeling ook voor tieners t/m 17 jaar).
 8. Mondkapjes verplicht bij binnenkomst, op uw plaats mag het kapje af
 9. Bioscoop Verkoop voor nuttigen in de filmzaal is niet toegestaan. Er zou dan sprake zijn van verplaatsing van de eet- en drinkgelegenheid naar een andere zaal. Het is geen afhaal om het elders dan ter plaatse te nuttigen. De toelichting bij de NV is daar ook duidelijk over: “Het is dus ook niet toegestaan om het afgehaalde eten en drinken mee te nemen in een andere zaal in de inrichting” Een reden om hieraan vast te houden is dat anders casino’s, ballenbaklocaties, bungellands, kinderspeelplaatsen, trampolinehallen e.v. bowling etc. allemaal hetzelfde gaan doen.

  Het gaat erom dat het eet-, drinkmoment niet wordt aangegrepen om ‘samen te komen’. Het mag geen lokkertje/smoesje zijn om samen af te spreken. Daarom dus alle vormen van bar, verkoop, aanbod etc. van eten/drinken in inrichtingen verboden. Dat kan namelijk allemaal leiden tot een toeloop van personen die niet meer bij de horeca e.d. terecht kunnen.

 10. Wij staan zelf meegebrachte consumties toe mits u zelf uw afval opruimt. Alcholische dranken mogen niet meegenomen/geconsumeerd worden. 

 

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u tijdens openingstijden altijd bellen naar 0513-654051  of mailen naar de.bios@live.nl. Voor verder vragen over COVID-19 verwijzen we u graag door naar de website van het RIVM https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19